CV ketel installatie

Warmtepomp installatie

Ventilatie installatie

Heijkoop Installatietechniek voorziet uw woning of bedrijfspand van luxe extra’s, zoals ventilatie en vloerverwarming, in de regio van Rotterdam. Maar ook voor die ene finishing touch op het gebied van sanitair en design radiatoren zijn wij de juiste partij. Bekijk alvast onze projecten voor een impressie van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van installatietechniek

Wij installeren diverse producten zoals ventilatie in de regio van Rotterdam

Naast ventilatie installeren wij diverse andere producten in Rotterdam en omgeving. Producten waardoor uw bedrijfspand of woning nét wat aangenamer wordt. Enkele voorbeelden van de installatiewerkzaamheden die wij verrichten zijn:

  • Duurzame energiesystemen;
  • Design radiatoren;
  • Gastechnische installaties;
  • Vloerverwarming;
  • Zinkwerkzaamheden.

Wenst u meer informatie te ontvangen over één van de producten waar wij uw woning of bedrijfspand aangenamer mee maken? Of wilt u weten welke installatiewerkzaamheden wij nog meer uitvoeren? Neem contact op en maak uw wensen kenbaar!

Ontvang een persoonlijk advies

Iedere woning of bedrijfspand is weer anders. Met 12 jaar aan kennis en ervaring weten wij dat als geen ander. Daarom bieden wij u een passend advies. Het verwarmen van een zolder vereist namelijk een hele andere techniek dan het ventileren van een ruimte. Schakelt u ons binnenkort in voor het verwarmen van de zolder of ventilatie van een bedrijfsruimte in de regio van Rotterdam? Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer 06 - 22 73 29 10. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze specialismen:

Vraag direct uw offerte aan!

Velden met * zijn verplicht