CV ketel installatie

Warmtepomp installatie

Ventilatie installatie

Het aanleggen van vloerverwarming kunt u beter overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf, gevestigd nabij Rotterdam. Het is een eenmalige klus die na het voltooien wordt weggewerkt met vloertegels of een andere stijl vloer. Door de vakmannen van Heijkoop Installatietechniek in te schakelen bent u gegarandeerd van warme voeten, het hele jaar door. Een zolderverdieping, leefkeuken of badkamer, welke ruimte voorziet u van vloerverwarming?

Profiteer van veel voordelen zodra u vloerverwarming laat aanleggen nabij Rotterdam, Spijkenisse en Hellevoetsluis

Koude voeten zijn verleden tijd zodra u op de tegelvloer stapt na het douchen. Een gelijkmatige verdeling van de warmte door uw woonkamer. En geen opvallende radiator meer in de woning. Dit zijn slechts enkele voordelen die u ervaart zodra u vloerverwarming laat aanleggen in de regio van Spijkenisse en Hellevoetsluis. Het team van Heijkoop Installatietechniek heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek.

Met onze kennis en ervaring gaan wij ook graag met uw project aan de slag!

Tot op heden hebben wij diverse projecten gerealiseerd en een trouwe klantenkring opgebouwd. Rekenen wij u ook binnenkort tot een trouwe klant? Bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming aan wilt leggen voor uw woning of bedrijfspand in de regio van Rotterdam, Spijkenisse en Hellevoetsluis? Of wellicht ligt er een ander project klaar dat u liever uitbesteedt. Enkele voorbeelden van werkzaamheden, die wij naast het aanleggen van vloerverwarming, uitvoeren zijn:

  • Sanitair;
  • Ventilatie;
  • Gastechnische installaties;
  • Watertechnische installaties;
  • Centrale verwarming;
  • Zinkwerkzaamheden.

Met onze technische kennis, kwaliteit en vakbekwame installateurs leiden wij ook uw project tot een succes! Neem vrijblijvend contact op en maak uw projectwensen kenbaar.

Vragen? Bel of vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u weten welke variant vloerverwarming voor u het meest gunstig is in de regio van Rotterdam, Spijkenisse en Hellevoetsluis? Heeft u vragen over onze installatieservice? Of heeft u overige vragen? Vraag informatie op of stel uw vragen telefonisch via het nummer 06 - 22 73 29 10. Wilt u een indicatie van wat de vloerverwarming gaat kosten? In dat geval vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

Onze specialismen:

Vraag direct uw offerte aan!

Velden met * zijn verplicht